Ons 5- jarig jubileum…..
Blijf op de hoogte en volg Kim
09 Oktober 2006 | Suriname, Paramaribo
Vertrouwen heb ik, omdat ik je zie opbloeien
Houden van doe ik, je bent een schot in de roos,
Verrassend is het, je gedraagt je soms als een windhoos
Verkikkert ben ik, dol ben ik op je knuffeluren,
De jouwe blijf ik, wil jij ook dat dit eeuwig blijft duren?
--------------------------------------------
Een apart hoofdstukje op mijn weblog verdient dit gedicht. Een mooie manier om de liefde te verklaren……en wilde ik graag met jullie delen.
Afgelopen zondag heb ik dit prachtige gedicht op een foto van ons beide van Rachid gekregen. Vijf jaar zijn wij nu bij elkaar. Een hele lange tijd, die vliegensvlug voorbij is gegaan. Fijne en mooie momenten, maar ook vervelende en verdrietige dingen zijn ons pad gekruist.
Nu we hier samen zo ver weg zitten wordt onze band alleen maar sterker en sterker, onze relatie groeit nog steeds.
Om deze dag te vieren zijn we gister met de meiden (Margje, Monique, Madeleine) naar White beach gegaan. Een mooi wit strand, met palmbomen en hutjes waar je je hangmat in kunt hangen. We hebben ontzettend genoten van de omgeving, het leek wel of we ons op dat moment op Aruba bevonden (wit strand, palmbomen, helaas geen blauwe zee, maar een bruine rivier..). Lekker gekletst, gelezen, gezwommen en natuurlijk een dutje gedaan in onze hangmat. Na een heerlijke dag in de zon zijn we ’s avonds weer richting stad gegaan en hadden de meiden een leuke verrassing voor ons. Ze namen ons mee uiteten omdat de dag helemaal mooi af te maken. Echt ontzettend lief…!!!!
Ondanks dat we elkaar niet goed kennen (alleen van de weken hier in Suriname) hebben we het erg gezellig met elkaar. En vind ik het ontzettend attent dat ze aan ons hebben gedacht.
We zijn gaan eten bij DOK204. Dit is een erg mooi restaurant iets uit het centrum van Paramaribo, aan de Suriname rivier. Erg luxe en lekker eten… Heel wat anders dan de restaurantjes die er voornamelijk in Suriname zitten.
Ik heb genoten van een stukje zalm. Daar keek ik al zo lang naar uit. Mijn buikje neemt de aankomende weken weer genoegen met zo af en toe een pannenkoek, en eenvoudig zelf klaargemaakte maaltijden!
Meiden,… Heel erg bedankt voor de gezellige dag en natuurlijk het lekkere eten van afgelopen zondag 8 oktober…
Gelukkig ben ik, we zijn 5 jaar samen,
Vertrouwen heb ik, omdat ik je zie opbloeien
Houden van doe ik, je bent een schot in de roos,
Verrassend is het, je gedraagt je soms als een windhoos
Verkikkert ben ik, dol ben ik op je knuffeluren,
De jouwe blijf ik, wil jij ook dat dit eeuwig blijft duren?
09 Oktober 2006 - 21:10
Henri:
Ha Kimmy,
Tijdens een van de uitsorteer-avonden kwam ik nog een leuk briefje van jou aan Omi tegen. Een sorry briefje: Sorry dat ik nooit wat zeg als ik weg ga... Weet je het nog? Ik zal 'm een dezer dagen naar je ouders gaan brengen. Dan kom je 'm zeer zeker weer eens tegen. Liefs Henri -
10 Oktober 2006 - 04:12
Doen:
GEFELICITEERD MET JULLIE PURE LIEFDE!!!
Liefs -
10 Oktober 2006 - 06:23
Kers:
Ras met zijn harem....hihih...Leuke foto's! En weer een leuk verhaal!
GEFELICITEERD
Met jullie jubileum...hihih...Had ik gister al gezegd, maar na dit bericht krijg je het nogmaals. Ik spreek je vanavond! Dikke zoen van je zuster!
Leuk die reactie van Hen...Toen was je al van de briefjes schrijven...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -
10 Oktober 2006 - 06:29
Mir:
Woooww Ik weet nog precies dat jullie war kregen, nu al 5 Jaar geleden? Gefeliciteerd! Tof dat jullie relatie alleen maar aan het groeien is..
Liefs Mir -
10 Oktober 2006 - 06:38
Els:
Woh, wat gaat 5 jaar snel zeg. GEFELICITEERD!!!
En heerlijk om het dan op zo'n strandje te vieren, ziet er echt super mooi uit daar. -
10 Oktober 2006 - 07:16
Jan N.:
Wat een dichttalent ... !!! Kim, ik wist niet dat je die gave hebt (of was het Ras?). Gefeliciteerd jullie twee, en nog veel plezier in Suriname!
Jan -
10 Oktober 2006 - 08:45
Christi:
Wouw! Wat een super lief gedicht zeg! Wees idd maar blij met zo'n vent ;)
Ik wist niet wanneer jullie 5 jaar hadden, dus vandaar vanuit mij vertraagde felicitaties! Hartstikke goed, 5 jaar! ga zo door!!
kus -
10 Oktober 2006 - 12:07
Joyce H.:
Hoi Kim,
wat een lief stukje las ik zojuist. Proficiat met dit 1e lustrum.
Dat Rachid al 5 jaar in de familie is besef ik nu pas. Enne, wij zijn ook blij met hem. Wat gaat de tijd snel.
Groetjes.
10 Oktober 2006 - 15:37
Aniet:
Heey, wauw idd een bountyeiland! En natuurlijk gefeliciteerd met jullie jubileum...! Dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik ga nu ff je stuk van de vorige x lezen, nog niet aan toe gekomen dus doe t is een x andersom :-) Dikke zoen -
10 Oktober 2006 - 15:45
Aniet:
Zoooo... heb t gelezen, duurt ff met jouw lange teksten :-)! Grappig dat die cultuurverschillen zo goed te merken zijn he, dat ze zelfs zo anders vergaderen! Nou ik stuur je snel een mailtje over mijn dingen en stage, maar moet eerst ff in een rustiger vaarwater komen, ben namelijk van hot naar her aant sjeesen duzz.... mijn verhaal volgt, ffies geduld nog ;-)! Veel succes op stage en tot mails xxx -
10 Oktober 2006 - 17:20
Henk Bos:
Hey kim en Ras.
gefeliciteerd met jullie 5 jarig zamen zijn.( al was ik daar 5 jaar geleden niet zo gelukkig mee)heel veel geluk toegewenst voor jullie 2 en have fun daar in dat mooie warme suriname.
Groetjes Henk -
11 Oktober 2006 - 08:33
Ilja:
hai kimmie en rachid!
van harte gefeliciteerd! wat een super lief en mooi gedicht, typisch iets voor rachid. toch?! toen ik het las dacht ik, ja dat zal rachid voor haar hebben geschreven. ik kan me voorstellen dat jullie relatie daar groeit en wat leuk dat je het zo naar je zin hebt met de meiden! als je de foto's weer ziet dan verlang ik ook weer naar de warmte, hier is het weer weer minder (maar we hebben met 20 graden in de herfst nog niets te klagen). heerlijk daar op het mooie strand! ik heb je mail over je stage nog niet gelezen, ik heb het zooooo druk, en ben een beetje ziekjes geweest dus lag al vroeg in mijn nest te hoesten! maar goed, ik ga het snel lezen, want het is elke keer als ik het lees waar een avontuur op zich!
kim een dikke kus voor jou!
iel -
11 Oktober 2006 - 09:54
Eva:
Ja ook van mij natuurlijk nog gefeliciteerd!! Dikke kus! -
11 Oktober 2006 - 19:26
Cis:
Lief meisje,
kan natuurlijk niet acher blijven! Van harte. Ik weet dat het goed met jullie gaat. Fijn je nog aan de telefoon gehad te hebben. Hoe was de kouseband vandaag? En gaan wij ook naar White Beach?
kus van mij!
12 Oktober 2006 - 09:22